Courses and events

Seminars and events

We believe that shared knowledge means added knowledge. That's why we hold seminars and arrange events about issues that concerns communication in all forms.

02 Feb
Malmö_Hemsida-26.png

Malmö - Frukostseminarium: ”Så får du bättre resultat på sociala medier”

  • Organizer: Spoon Malmö
  • Where: Södra Förstadsgatan 23A
  • When: Feb. 2, 2023, 7:45 a.m., 07:45 - 09:00

Har du märkt att intresset för era inlägg på sociala medier har förändrats och funderat över vad ni kan göra åt det? Ställer du dig frågan: Har vi en socialmediestrategi som fungerar? Eller behöver vi skapa en? Svaren får du på Spoons frukostseminarium som hålls på Södra Förstadsgatan 23A den 2 februari. Välkommen!

Det är inte bara publiceringar på sociala medier som sker organiskt. Ofta är det även så som företags sociala mediestrategier växer fram. Det är inte konstigt eftersom det ständigt tillkommer nya plattformar, nya format och nya sätt att nå målgruppen. Det viktiga för dig som marknadsförare är att hänga med – och att hänga med på rätt sätt.

Flera förändringar har skett bara under det senaste året och för många är resultaten inte längre vad de brukade vara. Att ha bra koll på de olika kanalerna, ha ett syfte med sitt innehåll liksom en tydlig plan för att nå rätt målgrupp har med andra ord aldrig varit viktigare. Under vårt frukostseminarium kommer Yrla Persson, Business Director & Strategist, och Stina Bergdal, Social Media Creative, att gå igenom hur rätt sociala medie-strategi kan hjälpa dig att få bättre resultat på era sociala kanaler.

Yrla berättar varför en sociala medie-strategi är viktig för alla företag och organisationer och varför den gör skillnad för resultaten. Stina går igenom exempel på hur en strategi underlättar den kreativa processen och hjälper till att skapa idéer som når fram till rätt personer.

Vi ser fram emot att få prata om detta – och att ses! För sociala medie-strategier i alla ära, men att få chansen att träffas live är det allra bästa.

Föreläsningen börjar kl 08:00, frukost serveras från kl 07:45.

Registration

This doesn't seem right. Let's try again.

Tack för din intresseanmälan!

Vad kul att du vill komma och lära dig mer om sociala medie-strategier. Vi återkommer med bekräftelsemejl inom kort. //Yrla & Stina